109 Sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni yayımlandı

Kırşehir Ayva Boranısı, Ankara Andezit Taşı, Karataş Kıddesi, Sandıklı Kürek Helvası, Sandıklı Haşhaş Ezmesi, Sandıklı Saç Eti, Erzurum Demir Tatlısı ve Balıkesir Pullusu coğrafi işaret başvuruları 15 Eylül 2021 tarih ve 109 sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni 'nde yayımlandı.

Bülten'de, başvurusu daha önce yapılmış olan ve süreci tamamlanarak tescil edilen Iğdır Omaç Aşı Çorbası, Gaziantep / Antep Maş Piyazı, Şile Kestane Balı, Kemah Doğal Kaynak Tuzu, Tefenni Rezenesi, Düzce Kestane Balı, Emirdağ Koyun Yoğurdu, Konya Patlıcan Bayıldan, Şebinkarahisar Karadutu, Kırıkhan Kavunu, Samandağ Biberi coğrafi işaretleri de yer aldı.