104 Sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni yayımlandı
İspir Gobdini, Akşehir Peynir Baklavası, Gaziantep Arap Köftesi / Antep Arap Köftesi, Diyarbakır Lebenisi, Diyarbakır Mastava Aşı, Diyarbakır Mercimekli Köftesi, Diyarbakır Meyir Çorbası, Konya Kenevir Helvası, Konya Zerdesi, Konya Sac Arası, Konya Paluzesi / Konya Palize, Konya Ovmaç Çorbası, Diyarbakır Armut Tatlısı, Diyarbakır Badem Ezmesi / Diyarbakır Lebzüniyesi, Diyarbakır Dalak Dolması, Diyarbakır Erikli Yaz Türlüsü, Diyarbakır İncaz Hoşafı, Bolu Kara Kabağı, Hatay Kabak Tatlısı, Malatya Tandır Ekmeği ve Eldivan Yağlı Çöreği coğrafi işaret başvuruları 1 Temmuz 2021 tarih ve 104 Sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni 'nde yayımlandı.
Bülten'de, başvurusu daha önce yapılmış olan ve süreci tamamlanarak tescil edilen Bergama Parşömeni/ Bergama Kâğıdı, Çankırı Höşmerim Tatlısı, Kemalpaşa Tatlısı / Mustafakemalpaşa, Peynir Tatlısı / Mustafakemalpaşa Tatlısı, Karatepe Kilimi, Yalova Aronyası, Afşin Koçovası Sarımsağı, Kandıra Karpuzu ve Kütahya Pazarlar Kirazı coğrafi işaretleri de yer aldı.
Bülten'de, başvurusu daha önce yapılmış olan ve süreci tamamlanarak tescil edilen Bergama Parşömeni/ Bergama Kâğıdı, Çankırı Höşmerim Tatlısı, Kemalpaşa Tatlısı / Mustafakemalpaşa, Peynir Tatlısı / Mustafakemalpaşa Tatlısı, Karatepe Kilimi, Yalova Aronyası, Afşin Koçovası Sarımsağı, Kandıra Karpuzu ve Kütahya Pazarlar Kirazı coğrafi işaretleri de yer aldı.