104 Sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni yayımlandı

İspir Gobdini, Akşehir Peynir Baklavası, Gaziantep Arap Köftesi / Antep Arap Köftesi, Diyarbakır Lebenisi, Diyarbakır Mastava Aşı, Diyarbakır Mercimekli Köftesi, Diyarbakır Meyir Çorbası, Konya Kenevir Helvası, Konya Zerdesi, Konya Sac Arası, Konya Paluzesi / Konya Palize, Konya Ovmaç Çorbası, Diyarbakır Armut Tatlısı, Diyarbakır Badem Ezmesi / Diyarbakır Lebzüniyesi, Diyarbakır Dalak Dolması, Diyarbakır Erikli Yaz Türlüsü, Diyarbakır İncaz Hoşafı, Bolu Kara Kabağı, Hatay Kabak Tatlısı, Malatya Tandır Ekmeği ve Eldivan Yağlı Çöreği coğrafi işaret başvuruları 1 Temmuz 2021 tarih ve  104 Sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni 'nde yayımlandı.

Bülten'de, başvurusu daha önce yapılmış olan ve süreci tamamlanarak tescil edilen Bergama Parşömeni/ Bergama Kâğıdı, Çankırı Höşmerim Tatlısı, Kemalpaşa Tatlısı / Mustafakemalpaşa, Peynir Tatlısı / Mustafakemalpaşa Tatlısı, Karatepe Kilimi, Yalova Aronyası, Afşin Koçovası Sarımsağı, Kandıra Karpuzu ve Kütahya Pazarlar Kirazı coğrafi işaretleri de yer aldı.